Peruskurssin ensimmäinen kolmannes alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin, joten seuraa pieni kooste, mitä on yritetty harjoitella ja miten on sujunut. Verrattuna muutamaan aiempaan vuoteen, niin tälle kaudelle seura kokeilee jakoa peruskurssin treeneihin sekä edistyneempien treeneihin. Peruskurssilla jumppaa on kaksi tunnin vuoroa tiistaisin ja torstaisin, jossa harjoitellaan yhdessä kaikkien kanssa. Harjoitusten ensisijainen tarkoitus on valmistaa ihmisiä 6.-4. kyun vyökokeisiin. Harjoittelu tehdään pääsääntöisesti ilman bogua (suojavarusteita). Harjoitukset seuraavat suurinpiirtein aina seuraavaa kaavaa: lämmittely, jalkatyö, suburit, pariharjoittelu, uchikomi, lopetus.

Edistyneiden treenit taasen ovat nyt syksyn kulkeneet siten, että tunnin setti vedetään bogu päällä. Ensimmäinen puolituntinen aloitetaan kihonilla, eli (isoja) peruslyöntejä parin kanssa, kirikaeshia ja päätetään kierrokseen mawarikeikoa. Toinen puolisko harjoitellaan wazaa ja pieniä tekniikoita sekä päätetään toiseen kierrokseen mawarikeikoa. Harjoittelun on tarkoitus mahdollistaa jokaiselle omien kehityskohteiden työstämistä. Meidän porukassa esimerkiksi osa valmistautuu 5. danin kokeeseen, osa taas tapailee uutta kamaeta. Uudemmille ihmisille tavoitteena on saada kilometrejä ja totunnaisuutta bogu-harjoitteluun, jotta leirien yhteydessä olisi mahdollisimman paljon ulosmitattavissa.

Seura isännöi vierailevia valmentajia peräti kahdesti tänä syyskautena, muistathan käydä ilmoittautumassa. Vyökokeet 30.11.2024, 6.-1. kyu kendossa. Dan-graduoinnit Helsingin syysleirilla 1.-3.11.